БНТ и sportal.bg обединяват сили в интернет за УЕФА ЕВРО 2020

Начало / Футбол / Европейски Футбол / БНТ и sportal.bg обединяват сили в интернет за УЕФА ЕВРО 2020

Българската национална телевизия и един от водещите спортни сайтове у нас sportal.bg сключиха споразумение за партньорство във връзка с едно от ключовите събития на годината - УЕФА ЕВРО 2020.

Двете медии ще предложат на своите потребители съвместната онлайн платформа bnt.sportal.bg, която ще предложи богато, разнообразно и качествено съдържание за всичко, свързано с първенството. Мащабният проект ще отговори на високите очаквания на широката футболна аудитория, предлагайки всичко значимо, интригуващо и любопитно от шампионата в текстов и видео формат. Всички 51 мача ще бъдат излъчени на живо онлайн в bnt.sportal.bg с коментара на журналистите от Българската национална телевизияСайтът ще предложи богата видео секция с разширени репортажи за всяка една среща, интервюта с треньори и играчи, материали за отборите, превюта за мачовете, профили на звездите, ексклузивни репортажи от градовете-домакини, представени от пратениците на БНТ на мястото на събитието. Всичко това ще бъде съчетано с богата текстова информация за футболистите и отборите-участници, разнообразна статистика и снимков материал.

Ако не искате да пропуснете нито една новина, нито един гол и нито една любопитна история от УЕФА ЕВРО 2020, bnt.sportal.bg е точният избор!

Коментар