Без Венци Стефанов в новия Изпълком на БФС

Начало / Футбол / Бг Футбол / Без Венци Стефанов в новия Изпълком на БФС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, обяви на пресконференция, че няма намерение да влиза в новия Изпълком на БФС.

"Аз вече съм много стар човек. Мога да помагам и отвън, но на този, който иска да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се помага. Новото ръководство трябва да работи с държавата. Ще помагам на Славия, докато мога", отговори Стефанов на въпрос дали има желание да е част и от новия Изпълком на съюза.

Той заяви още, че футболистите от националния отбор на България не харесват огтоворника си Йордан Лечков. Основната причина капитанът Ивелин Попов да напусне тима, била именно Лечков. 

"Смятам, че Йордан Лечков наливаше масло в огъня. Той е надолюбван от футболистите на националния отбор. Това е публична тайна. В момента БФС се ръководи от Михаил Касабов. Той не е човек, който взима крайни решения", заяви Стефанов. 

"Имам кандидат за президент на БФС. Имам кандидат, който да бъде и изпълнителне директор. Ако сега ги кажа, до юни месец ще им разгоните фамилията", завърши президентът на Славия.

Коментар