Едмонд Назарян: Вярата в собствените възможности ме докара дотук

Начало / Други / Борба / Едмонд Назарян: Вярата в собствените възможности ме докара дотук

Едмонд Назарян заяви, че вярата в собствените възможности и непримиримият дух са станали причина за европейската титла при мъжете в Рим. Това заяви 18-годишният ни европейски шампион на Терминал 2 при завръщането си от първенството на Стария континент в Рим. Назарян-младши грабна европейската титла в категория до 55 кг в класическия стил.

Едмонд Назарян: Аз тренирам всеки път да донеса такава радост за моите приятели и пак така ще се постарая да вдигна настроението на всички в България. Винаги вярата ми помага най-много – аз като вярвам в себе си, това е мотото на баща ми „Вярвай в себе си“, „Бори се докрай“. Те почти не очакваха от мен такъв дебют, водиха ме за опит, да видят как се чувствам – исках да докажа, че мога да надвия най-силните борци в моята категория“.

Не мога да обясня емоцията на баща ми, той целият в сълзи, викам си „Какво направих аз, станах шампион при мъжете“. Искам колкото се може повече медали да спечеля в моя спорт. Получават ми се вече нещата. Моите амбиции са да съм здрав и да тренирам, за Олимпийски игри съм малък още, но треньорите решават. Аз ще се готвя, ще участвам и на моята възраст юноши, и след това каквото решат треньорите, аз съм готов!

 

БГНЕС

 

Коментар