Бруно Резенде ще продължи кариерата си в Бразилия

Начало / Волейбол / Бруно Резенде ще продължи кариерата си в Бразилия

Един от най-добрите разпределители в света Бруно Резенде ще продължи кариерата си в Бразилия. 33-годишният плеймейкър ще играе за миналогодишния шампион и лидер в тазгодишната Суперлига Фунвик (Таубате), съобщи клубният сайт.

Капитанът на двукратния олимпийски и трикратен световен шампион , който прекара последните 6 сезона в Италия, без един, в грандовете Модена и Лубе, е подписал договор за две години, като все още няма дата за официалното му представяне.

"Много съм щастлив да обявя, че ще играя за Фунвик (Таубате). Много съм развълнуван от това предизвикателство в кариерата ми и с нетърпение очаквам да изляза на терена в този град, който "е прегърнал" волейбола. Сред причините, които ме накараха да приема поканата да защитавам цветовете на Таубате, е проектът като цяло - отборът е победител и поддържа високо ниво в националното първенство, а сега и в Южна Америка. Също така съм щастлив, че успях да срещна толкова много приятели, които волейболът ми даде. От много хора научих много и допринесоха за израстването ми. Надявам се, че с пристигането ми, заедно със съотборниците ми, можем да пожънем още много победи", завърши разпределителят.

Коментар