Стойчо Стоев се раздели с Левски със сълзи на очите

Начало / Blogs / Стойчо Стоев се раздели с Левски със сълзи на очите

Стойчо Стоев пое тима на Левски през сезон 2014/2015 година през декември. Около година и половина той оглавяваше Левски.

През първия си сезон той записа 18 мача, в тях записа 11 победи, 3 равенства и 4 поражения.

След този сезон 2015/2016 има 32 мача, постигнати са 16 победи, 9 равенства и 7 загуби.

Със Стоев тимът успя да се класира за европейските клубни турнири и да подобри играта си в дефанзивен план. Сред разочарованията му бяха загубеният финал за Купата на България от Черно море, отпадането на 1/4-финал от Литекс в турнира за Купата на България през този сезон, също така тимът на "сините" не успя да се пребори с конкуренцията на Лудогорец.

"В живота има много по-важни неща от парите, славата и успехите. Има уважение, което днес изпитах от футболистите и феновете. Доволен съм от това, което видях. Както виждате феновете още продължават да скандират моето име. Доволен съм от работата, която свършихме през тази година и половина. Само аз и спортният директор знаем както ни костваше всичко това. Ние не сме го афиширали в медиите. Радвам се за хубавите моменти, които изпитах с Левски. С удоволствие ще ходя на мачовете на "сините". Все пак доста време бяхме едно цяло. И в трудни, и в лесни моменти. За мен беше удоволствие да работя с всички футболисти", заяви Стоев.

Коментар