КАК ИЗГЛЕЖДАТ НЕЩАТА НА "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД ТРИУМФАЛНИЯ МИГ НА ЦСКА

Начало / Blogs / КАК ИЗГЛЕЖДАТ НЕЩАТА НА "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД ТРИУМФАЛНИЯ МИГ НА ЦСКА

Малко повече от три месеца минаха от този триумфален за ЦСКА миг,фото:БТА

 Безпределно щастие на червените фенове, единство помежду им, единство между тях и любимия отбор. Днес на стадион "Българска армия" нещата изглеждат доста по-различно. След куп преструктурирания се случи това, което огромна част от привържениците искаха - ЦСКА се завърна в "А" група. Постепенно обаче един по един клуба напускаха футболистите, донесли толкова много радост за своите фенове. Тръгна си и човека в основата на успеха - Христо Янев, след четири официални мача начело на новия отбор треньорът подаде оставка.

Янев си тръгна по начина по който се държеше през цялото време начело на отбора  - достойно, коректно, без да каже нито една лоша дума за никого. Болката и разочарованието обаче си личаха. Попитан дали и той е получил същото отношение от ръководството на ЦСКА, Янев отговори по този начин..... (виж видеоматериала).

Седмица след като си отиде от клуба, едва ли има човек, който смята че решението за оставката на Янев е било лично негово. Новият старши треньор Едуард Йорданеску сподели пред румънски медии, че от ръководството на ЦСКА са се свързали с него още преди месец, на практика преди началото на шампионата. А че Янев беше сменен, а не си тръгна по свое желание, загатна и червената легенда и един от главните акционери в новия клуб Христо Стоичков.

За година Христо Янев бе изградил отбор със стил на игра, с дух и воля за победа. Дух, който идва от емблемата на гърдите, която по-голямата част от новите играчи не са свикнали да носят. 

Коментар