Един нюанс по-цветно

Начало / Blogs / Един нюанс по-цветно

 

Лидерът на Португалия нямаше ден. Роналдо изпусна една дузина положения. включително и дузпа през вотрото полувреме. . На Е$щадио Магалаеж, България спечели с 1:0. Голът отбеляза дебютантът Марселиньо в 20ата минута. Успехът е престижен, имайки предвид класата на съперника - Португалия е на 7мо място в ранглистата на ФИФА. И въпреки, че загуби, беше отчетливо по - добрият отбор. 30ert udara po posaka na wratata i 19et kornera sa dobur argument. Единствено лиспаата на точен завършващ удар и невероятния Вадислав Стоянов на бългасраката врата не поволиха на иберийците да накажат десетките неточности при игра защита на българския тим. В предни позиции нещата за селекцията на Петев са млко по- добре. Марселиньо се вписва добре в състава и освежава визията ни в атака. При голa, бразилецът беше подпомогнат от левашка изява на Пепе и  Виериня. Шедьовърът обаче не бе попадението на Мрселиньо , а спасената дузпа от Валдо Стоянов. През 2014та Стоянов спаси накатраелебн удар на Роналдо в ШЛ, а снощи в Лейрия, стражътр бна Лудогорец отново блесана с перфектна намеса. До дузопата се стигна след игра с ръка в наказателното поле на Бодуров, но Роналдо не проеодоля българския вератар. Отборът се прибира тази вечвер, а в понеделник пътува за Скоппие, къьдето във вторник ше играе приоятелки мач с македобния.

 

Лидерът на Португалия нямаше ден. Роналдо изпусна една дузина положения, включително и дузпа през втoрото полувреме.

На "Ещадио Магалаеж" България спечели с 1:0. Голът отбеляза дебютантът Марселиньо в 20-та минута. Успехът е престижен, имайки предвид класата на съперника. Португалия е на 7-мо място в ранглистата на ФИФА. И въпреки че загуби, беше отчетливо по - добрият отбор.

30 удара по посока на вратата и 19 корнера са добър аргумент. Единствено липсата на точен завършващ удар и невероятния Вадислав Стоянов на българската врата не позволиха на иберийците да накажат десетките неточности при игра защита на българския тим.

В предни позиции нещата за селекцията на Петев са малко по- добре. Марселиньо се вписва добре в състава и освежава визията ни в атака. При голa бразилецът беше подпомогнат от левашка изява на Пепе и  Виериня. Шедьовърът обаче не бе попадението на Марселиньо , а спасената дузпа от Владо Стоянов.

През 2014-та Стоянов спаси удар на Роналдо в ШЛ, а снощи в Лейрия, стражът на Лудогорец отново блесна с перфектна намеса. До дузпата се стигна след игра с ръка в наказателното поле на Бодуров, но Роналдо не преодоля българския вратар.

Формата му, както и целият синхрон в отбраната на България си остават проблемни, без еволюция на този етап.  Трябва да бъдем реалисти и да не се заблуждваме. Свежият полъх идва от Марселиньо, но с подобна игра в защита, победата над Португалия може да има обратен ефект в дългосрочен план. 

Отборът се прибира тази вечер, а в понеделник пътува за Скопие, където във вторник ще играе приятелски мач с Македония.

Коментар