Хубчев преди мача със Словения: Трябва да победим, друго не ни интересува

Начало / Футбол / Национали / Хубчев преди мача със Словения: Трябва да победим, друго не ни интересува

Селекционерът на България Петър Хубчев заяви, че отборът ни трябва да победи утре Словения в последния мач от група 3 в Лигата на Нациите и друго не го интересува в момента.

"Имаме нашите наблюдения върху промените в отбора на Словения. Но се надявам, че отново ще покажем същия агресивен подход, както досега. Момчетата оценяват важността на двубоя. Имахме разговор с отбора вчера и се разбрахме за някои неща с футболистите.

Опитахме се да изградим нещо и се концентрираме върху това. Утре трябва да победим и друго не ни интересува, заяви селекционерът на България.

Всички играчи в отбора са здрави, единственият напуснал лагера е Тодор Неделев, който натрупа картони при гостуването в Кипър.

"Възстановяването в двата дни след мача беше кратко, но интензивно и мисля, че се получи. Не можем да говорим, че ще има напрежение в последния мач предвид важността му.

Момчетата се концентрират върху други неща, а не върху напрежението. Смятам, че това напрежение е еднакво във всички мачове.
Хубчев беше попитан и времето, което в последните дни е доста студено и дъждовно, дали би било плюс за един от двата отбора утре.

Най-лесно е за каквото и да било да се оправдавам с времето. Условията са еднакви за всички, и за двата отбора. Не смятам, че времето ще даде предимство на който и да е от двата състава утре.

Няколко от футболистите не спират да повтарят, че колективът е на много високо ниво и треньорът логично трябваше да отговори как се е получило такова сплотяване.

"Доста време трябва да обяснявам. Не се прави за една седмица или за един лагер. Но в по-голяма степен зависи от играчите, каза Хубчев и накрая завърши, че се надява публиката да дойде и да подкрепи България на националния стадион утре от 21.45 часа.

"Знам, че е късно за нашите стандарти и също така е студено. Но подкрепата на публиката винаги се чувства, обясни Хубчев.

Фото: БТА

Коментар