Просинечки: Джеко вероятно ще играе срещу България (видео)

Начало / Футбол / Национали / Просинечки: Джеко вероятно ще играе срещу България (видео)

В известна степен времето не е добро, снегът и студът не са точно идеални за мач, но ще се постараем да бъдем готови за тази игра, заяви Роберт Просинечки, национален селекционер на отбора на Босна и Херцеговина в навечерието на утрешния приятелски мач с България в Разград, където днес цял ден вали сняг.

"Най-важното нещо е, че всички са здрави. Така влизаме в първия си мач с най-добрите играчи, които има Босна и Херцеговина. Ние ще направим всичко възможно за един добър мач при каквито и да са условия", каза още легендата на Цървена звезда.

Той отново подчерта, че всяка игра е важна.

"България не се класира за Световното първенство по футбол в Русия, както и ние. Въпреки това, те винаги са имали таланти и със сигурност са един добър отбор. Аз знам достатъчно за тях. А когато бях национален селекционер на Азербайджан преди две години в квалификациите за Европейското първенство играхме с българите. Някои играчи и тогава бяха в техния национален отбор. Мисля, че ние ще спечелим, въпреки че това не е основната ни цел утре. Но не трябва да се забравя, че резултатът винаги е важен за доверието и атмосферата в отбора ", заяви Просинечки.

Специалистът опроверга информациите, че от Рома са помолили Босна и Херцеговина да не пускат Един Джеко в двубоя срещу България.

"От Рома не са пращали молба за неучастието на Джеко в мача, така че той вероятно ще играе утре."

Контролата България - Босна и Херцеговина е утре от 19:00 часа и ще бъде предавана пряко по БНТ HD!

Фото: БТА

Коментар