БФС връща пари на феновете заради санкцията на УЕФА

Начало / Футбол / Национали / БФС връща пари на феновете заради санкцията на УЕФА

Във връзка с дисциплинарната санкция, заради която националният ни отбор ще изиграе последната си европейска квалификация на празни трибуни, Българският футболен съюз информира привържениците, закупили пакетни билети, за възможностите за компенсация:

- Пакетният билет, включващ мачовете срещу Черна гора, Косово, Англия и Чехия, ще важи за приятелския двубой с Парагвай на 14 ноември, а притежателят му ще получи достъп до трибуните както следва: пропуските за сектор "А" ще важат за сектор "А", ВИП-пропуските ще важат за ВИП-ложата, а пропуските за сектори "Б", "В" и "Г" ще важат за сектор "В" на Националния стадион "Васил Левски";

- Привържениците, които не желаят да се възползват от предложението, имат възможността да получат парична компенсация в размер една четвърт от стойността на закупения билет както следва: за сектор "А" - 20 лв., за сектор "В" - 15 лв., за сектори "Б" и "Г" - 6 лв., за ВИП-сектор - 50 лв. Изплащането на компенсациите ще бъде осъществявано между 5 и 14 ноември т.г., в работни дни, от 9:30 до 12:30 и от 13:30 до 16:30 ч. във Финансовия отдел на БФС - кв. Бояна, ул. "Витошко лале" 18, ет. 1.

- При получаване на компенсация билетът ще бъде анулиран и няма да може да бъде използван от притежателя му. БФС призовава зрителите, които ще се възползват от тази алтернатива, да имат готовност да предоставят документ за самоличност, както и пакетен билет, независимо на хартиен или електронен носител.

Въпреки наказанието от УЕФА за мач без публика, срещу отбора на Чехия нашият национален футболен отбор ще има подкрепата на зрители и това ще бъдат деца от школите. От европейската централа са разрешили присъствието на трибуните на малки зрители по време на европейската квалификация.

Автор: Калоян Николов

Коментар