Ще успее ли Швеция да подчини Южна Корея?

Начало / Футбол / Мондиал 2018 / Ще успее ли Швеция да подчини Южна Корея?

Швеция и Южна Корея е първият мач от днешната програма на Световното първенство. Срещата в Нижний Новгород започва от 15:00 и предвещава да бъде ключова за развитието на обстановката в група F, където във вчерашния  първи мач от нея Мексико подчини световния шампион Германия с 1:0. Загуба в днешния мач за Швеция или Южна Корея може да е фатален удар по амбициите за продължаване във фазата на директните елиминации. 

Швеция се завръща след 2 пропуснати Световни първенства и се чувства уверено срещу азиятския тим, защото не е губила мач срещу този съперник. Но е интересен факт, че последните 2 срещи между тези отбори завършват наравно, което трябва да държи очите отворени на "тре конур". Нападателите Ола Тойвонен и Маргус Берг ще се опитат да загърбят слабо представяне на скандинавците в контролите преди Мондиала, в които Швеция вкара само 1 гол, допусна 2 равенства и 2 загуби.

Нападателя на Тотнъм Хюн Мин Сон, който е най-разпознаваемото име в отбора на Южна Корея, ще се опита да затрудни съперника. Азиатците ще се стремят да избегнат слабото си представяне от последното си участие на Мондиал, когато успяха да спечелят само 1 точка.

Швеция и Южна Корея са показали, че могат да играят на Световно първенство. Остава да го покажат и в Русия. Бъдете пред екраните днес от 15:00,за да се насладите на този сблъсък. Двубоят ще се излъчи в ефира на БНТ 1 и БНТ HD!

Фото: БТА

Коментари

18 Юни 2018 - 15:06
Няма да успее! Най - много да завършат на равно!
18 Юни 2018 - 15:02
Няма да успее ! Победа за Корея или най - много равен!

Коментар