БНТ дава старт на Световното първенство по футбол със специална програма (видео)

Начало / Футбол / Мондиал 2018 / БНТ дава старт на Световното първенство по футбол със специална програма (видео)

Утре в 16:30 часа започва специалното предаване на БНТ, посветено на Световното първенство по футбол Русия 2018.

Час преди официалното откриване, спортният екип на обществената телевизия ще представи последните приготовления на домакините за успешното провеждане на футболния шампионат на планетата, а с преки включвания от Москва всички подробности около откриването на първенството ще следи специалният пратеник на БНТ Георги Славчев. 
Водещ на коментарното предаване "Трето полувреме" е Ивайло Ангелов.

Негови събеседници в първото турнирно издание ще бъдат футболистите Георги Пеев, който през 2007 бе състезател на футболния клуб "Амкар" (Перм) и Михаил Александров, който в момента е играч на осмия отбор в руската Премиер лига - "Арсенал" (Тула).

Новите правила, които ще бъдат прилагани за първи път по време на започващия утре Мондиал, фаворитите и потенциалните изненади за зрителите ще коментира футболният специалист Велизар Димитров.

В следващите дни мачовете от първенството на планетата ще коментират за БНТ утвърдени анализатори като Ангел Славков, Велислав Вуцов, Владимир Манчев, Христо Янев, Станислав Ангелов. 

Коментарното студио, официалното откриване на първенството както и футболната среща между отборите на Русия и Саудитска Арабия ще бъдат предавани пряко по БНТ1 и БНТ HD, а от 20:00 часа предаването "Трето полувреме" ще продължи по БНТ HD с отзиви от първия мач на шампионата и коментар на най-интересните моменти.

В 17:30 започва официалната церемония по откриване на първенството. По предварителна информация в шоуто ще участват музикалната звезда Роби Уилямс, руската оперна дива Аида Гарифулина и футболния виртуоз Роналдо.

Всички 64 срещи от програмата на Световното първенство по футбол 2018 ще бъдат излъчени от БНТ.

Фото: БНТ

Коментари

15 Юни 2018 - 23:12
Защо не коментирате головете на испанците, истински и красиви...Роналдо- въшка!
15 Юни 2018 - 23:03
Подбирайте си по-стриктно коментаторите! Пристрастни хора нямат място в студиото, кифлата Роналдо им беше залепнал за езиците. Този бездарен клоун, некадърен стойкаджия...не спират да му ближат задните части, сякаш другите играчи са на резервната скамейка :( Не знам, кой ви дава пари за тази работа...

Коментар