Тежък удар по Лудогорец за двубоите в Лига Европа

Начало / Футбол / Лига Европа / Тежък удар по Лудогорец за двубоите в Лига Европа

Много лоши новини за Лудогорец дни преди важния мач на “орлите” от Лига Европа срещу Судува.

Бразилският плеймейкър на тима Марселиньо получи наказание за три мача. Опитният играч ще пропусне двете битки от плейофния кръг срещу литовския тим, което е тежък удар за очаквания нов треньор на "зелените" Димитър Димитров.

Междувременно Лудогорец съобщи на своите фенове, че днес следобeд получи официално разрешение за експлоатация на новопостроения сектор “В“ от държавната приемателна комисия. Така ръководството на клуба успя да спази обещанието си и привържениците ще могат да гледат първия двубой от плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу Судува от модерното съоръжение.

"Полученото днес разрешение дава възможност секторът да отвори врати за мача с Верея. Всички картодържатели, които заплатиха сезонните си абонаменти и повярваха, че сектор „В“ ще стане в срок, може още утре да заемат местата си. За всички останали привърженици ще работят касите на тренировъчния комплекс и на стадиона. Специално за сектор „В“ има предвидена временна каса, която се намира в горния край на новата трибуна. Правим важно уточнение, че на сектор „В“ има монтирани турникети. Призоваваме всички да спазват инструкциите на стюардите, за да няма струване на хора по входовете. Стадионът ще отвори врати в 19.30 ч.", съобщиха от Лудогорец.

Фото: БТА

Коментар