Нестор Ел Маестро: Разочарован съм заради играчите (видео)

Начало / Футбол / Лига Европа / Нестор Ел Маестро: Разочарован съм заради играчите (видео)

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе разочарован след поражението с 1:2 от Копенхаген в първа среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Разочарован съм заради моите играчи. Те дадоха всичко от себе си, не заслужавахме да загубим. Започнахме мача, както обикновено. Играхме страхотно първите 20 минути, но след това се видя, че играхме срещу силен отбор. Играхме 10 срещу 11, което винаги е трудно.

Няма какво да кажа за съдийските отсъждания. Видях ситуацията за червения картон и дузпата. Не обичам теориите на конспирациите. Просто имахме лош късмет. Съдията явно е видял нещо, което го е накарало да вземе тези решения. Откакто съм в ЦСКА, Божидар е един от най-добрите ни футболисти. Ако съдията беше дал фаул без картон, никой нямаше да забележи.

Винаги е трудно на реванша - когато си загубил първия мач у дома с 1:2, ще бъде тежко. Преди мача казах, че шансовете са 50:50, но сега е малко по-различно. Бил съм в Копенхаген и знам какво ни очаква. Трудно е да вкараш два гола в Копенхаген. 

Жеферсон има хематом, надявам се, че не е твърде сериозно. Енрике ще му трябва повече време да се възстанови. Сега и Джеси се контузи, ще видим колко време ще се лекува", заяви Ел Маестро.

Фото: БТА

Коментар