Лудогорец замина за Испания в пълен състав и с оптимизъм

Начало / Футбол / Лига Европа / Лудогорец замина за Испания в пълен състав и с оптимизъм

Отборът на Лудогорец отпътува от Варна за Барселона, където утре, четвъртък, от 22 ч. ще срещне местния Еспаньол в мач от четвъртия кръг на турнира Лига Европа, който ще предаваме пряко по БНТ1.

В лагера на българския тим няма проблеми с контузии и наставникът Станислав Генчев ще може да използва всички, които прецени. При разградчани цари умерен оптимизъм преди срещата с испанския съперник.

"Това, което искам за мача утре, е да успеем да променим резултата от първия мач. Вероятно ще има промени в състава на Еспаньол, предвид мача, който им предстои срещу  Атлетико в Мадрид през уикенда. Всички са на линия, нямаме проблеми с контузени футболисти", каза Генчев преди отпътуването.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също сподели очакванията си за предстоящия двубой.

"Според мен поуки може да сме си взели много, но основната е, че играем срещу отбор, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-добрите първенства в света. Имаше една създадена нагласа, че едва ли не Лудогорец задължително трябва да бие Еспаньол, едва ли не с разлика, което е доста заблуждаващо, защото знаем какво име е Еспаньол, какъв отбор е. Трябва да сме наясно, че отиваме да се изправим срещу един изключително добър съперник, който играе в такова класно първенство", каза от своя страна Петричев.

"Свикнали сме към Лудогорец да има има високи очаквания, тъй като през годините се надигравахме като равен с равен с много сериозни отбори, имаме амбиции. Няма никакво негативно влияние върху нас, можем да постигнем добър резултат, все пак има още 3 мача, в предстоящия кръг ще станат ясни доста неща, имаме сили да продължим напред с оглед показаните игри до момента", допълни той.

"Прочетох информациите за интерес към футболисти на Левски. Лудогорец има добре окомплектован състав и не проявяваме интерес към играчи на Левски. Тези информации не отговарят на истината", завърши Петричев.

Коментар