Левски слага видеостена за реванша срещу Хайдук (Сплит)

Начало / Футбол / Лига Европа / Левски слага видеостена за реванша срещу Хайдук (Сплит)

Левски ще постави видеостена пред сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ за мача с Хайдук (Сплит) от Лига Европа, съобщиха от Националния клуб на привържениците на "сините". Както е известно, столичният тим е наказан да играе пред празни трибуни и футболистите няма да могат да получат нужната подкрепа във важния сблъсък.

Реваншът между Левски и Хайдук е в четвъртък от 20:00 часа. В първия мач в Хърватия играчите на Николай Митов отстъпиха с минималното 0:1.

Съобщението от НКП:

"Левскари, съобщаваме ви важна информация за реванша срещу Хайдук (Сплит). Моля, прочете текста докрай!

Както ви е известно, сме наказани за мача в четвъртък. Затова ПФК Левски ще постави видео стена пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов ", за да можем да подкрепим отбора от непосредствена близост. НКП прави организация за гледане на мача по този начин, като това е отговор и на многото запитвания, които получихме последните дни.

Тук правим важно уточнение към всеки, който смята да дойде пред сектора. Всички действия там по време на мача ще се третират от УЕФА като част от срещата. Тоест, при всякакви забранени прояви - пиротехника, бомби, расистки скандирия и знаци, емблеми, знамена, клубът ни ще бъде наказан, сякаш това се е случило на трибуните.

ВАЖНО: "Левски" се намира в случай на "рецидив" и следващото наказание е изваждане от европейските клубни турнири за 2 години!

Понеже срещата с Хайдук се води високо рискова, ще има специален офицер на УЕФА (цивилен), който ще обикаля преди и по време на мача, и ще следи за забранени символи и знаци! Молим ви да помислите за евентуалните последствия!

И още една важна организация! НКП ще подкрепи първия отбор на Левски преди реванша с хърватите. Ще посетим тренировката в сряда от 18:30 ч., като ще влезем само за първите (открити) 10 минути. След това достъпът ще бъде ограничен от клуба! Елате, за да дадем кураж на футболистите ни!"

Фото: БТА

Коментар