Антони Здравков преди последната среща от ЛЕ: Късметът ни лиши от още точки, излизаме за чест

Начало / Футбол / Лига Европа / Антони Здравков преди последната среща от ЛЕ: Късметът ни лиши от още точки, излизаме за чест

"Лудогорец ще играе за честта си срещу Цюрих", заяви треньорът на шампионите Антони Здравков в навечерието на двубоя с швейцарския тим. Срещата е утре от 22.00 часа на стадион Лудогорец Арена.

Лудогорец е на 4-о място преди този мач само с 3 точки, спечелени от три равенства, докато Цюрих е 2-и и се е класирал за следващата фаза.

"Подготвени сме емоционално. Мотивирани сме. Амбицирани сме да изиграем един отличен двубой и да победим", допълни треньорът на "орлите".

Здравков призна, че има проблем с контузени футболисти."За съжаление не всички са на разположение, имаме някои проблеми. До мача има още 36 часа и се надявам ситуацията в четвъртък вечер да е друга".

Треньорът на Лудогорец смята, че отборът може да съжалява за отпадането от групата на Лига Европа. "В мачовете до момента пропуснахме доста възможности да победим. Смятам, че като точков актив не сме добре, но като игра е друго. Просто липсата на късмет ни лиши от спечелването на още точки".

"Нагласата ни е положителна. Както каза треньорът, ще играем за честта си срещу Цюрих. Ще играем, за да защитим нашите имена", коментира от своя страна защитникът Антон Недялков.

"Определено мачовете в Лига Европа ще ни липсват. Свикнахме с цикъл по две срещи на седмица. Така държим високо ниво. След зимната пауза ще ни е по-трудно. Нищо не може да се сравни с мачовете в Европа", категоричен е бранителят. 

Фото: БТА

Коментар