Голям скандал между Бербатов и Игор Тудор

Начало / Футбол / Европейски Футбол / Голям скандал между Бербатов и Игор Тудор

Малко след интервюто на Димитър Бербатов със самия него, в което той изрази разочарованието си от честото закотвяне на пейката, в Гърция направиха скандални разкрития за отношенията му с наставника Игор Тудор.

Хърватинът коментира интервюто му след равенството с Паниониос за Купата в сряда. Тогава той обяви, че журналистите "не знаят какво се случва в съблекалнята", затова да си спестят коментарите защо българинът често остава на скамейката.

А изданието Sport24.gr направи скандални разкрития за взаимоотношенията между двамата. То разкрива случка от средата на декември миналата година, когато двамата са имали ожесточен дебат в съблекалнята.

Според медията, двамата дори са стигнали до там да си крещят. Българинът казал на треньора си, че не одобрява методите му за начина на игра на ПАОК. Тудор му отговорил, че е "възрастна примадона" и добавил: "Да не мислиш, че си последният велик футболист на планетата?".

След това Бербатов го иронизирал, като му казал нещо на български, твърди изданието. Това обтегнало до максимум отношенията между двамата, а явно наказанието на Тудор беше, че през януари пускаше Бербо за по 15-20 минути като резерва в края на мачовете.

Трябва да се отбележи, че за тази информация на гръцкото издание все още няма официално потвърждение, но и няма коментар от страна на Тудор и Бербатов за твърденията на медията от южната ни съседка.

Коментар