ЦСКА (Москва) привлече конкурент на Миланов (видео)

Начало / Футбол / Бг Футбол / ЦСКА (Москва) привлече конкурент на Миланов (видео)

ЦСКА (Москва) привлече млад конкурент на българския национал Георги Миланов. Към руския отбор се присъедини хърватинът Кристиян Бистрович.

Кристиян Бистрович пристига в ЦСКА (Москва) от Славен Белупо. Договорът на полузащитника е за срок от четири и половина години.

Според хърватските медии, 19-годишният талант ще струва половин милион евро на московските "армейци".

„Това е велик ден за мен. Огромна чест е да подпиша с ЦСКА и да получа възможността да покажа какво мога в толкова голям клуб. Настоен съм за работа. Знам, че сънародникът ми Ивица Олич е една от легендите на ЦСКА. Надявам се да постигна неговите успехи“, каза щастливият Бистрович.

Агентът на Бистрович Филип Шелендич заяви, че играчът е отказал оферти от Италия, Испания и грандове в Хърватия, за да приеме тази на ЦСКА (Москва). Младокът вече се присъедини към подготовката на тима в Испания.

Бистрович играе на същата позиция, на която се подвизава и българският национал Георги Миланов, чийто договор с „армейците“ изтича в края на сезона. В момента Миланов се възстановява от травма, като се очаква да се включи в тренировките наравно със своите съотборници до края на месеца.

Фото: pfc-cska.com

Коментар