Царско село: Благодарим, г-н Михайлов

Начало / Футбол / Бг Футбол / Царско село: Благодарим, г-н Михайлов

Новакът в Първа лига Царско село разпространи благодарствено писмо към президента на БФС Борислав Михайлов заради решения проблем със стадиона. Както е известно, Царско село получи частичен лиценз и може да приема мачовете в едноименния хотелски комплекс, които нямат рисков характер.

"Уважаеми г-н Михайлов,
Ръководството на СФК Царско село 2015 изказва своята благодарност и признателност към Вас и БФС за положителната оценка на всички предприети от нас действия по реконструкцията и модернизирането на стадион "Царско село" и за полученият лиценз, с който може да приема мачове от efbet Лига през сезон 2019/2020 година.
Оставаме удовлетворени от факта, че Български футболен съюз оцени всички наши усилия в модернизирането на стадиона. През изминалите няколко месеца ние поставихме осветление, изградихме нова трибуна за гости, разширихме и модернизирахме съществуващите трибуни, сложихме ново информационно табло. След решението за предоставяне на лиценз всичко това ще бъде представено пред обществеността още в петък, когато посрещаме Берое на нашия стадион.
Няколко пъти открито сме отбелязвали, че СФК Царско село 2015 е социален проект, който израстна до професионален футболен клуб, а футболен клуб може да съществува само когато играе на свой собствен стадион. Това вече е факт.
Чувствайте се поканени на всеки наш мач на стадион "Царско село"!, се казва в писмото, подписано от Изп. директор на клуба Иво Андреевски.

Фото: bfunion.com

Коментар