"Франс Футбол": Левски ще получи малко под 2 млн. за Обертан

Начало / Футбол / Бг Футбол / "Франс Футбол": Левски ще получи малко под 2 млн. за Обертан

Левски ще получи като трансфер малко под 2 милиона евро за Габриел Обертан, който днес или утре ще подпише официалния си договор с турския клуб Ерзурумспор, съобщава авторитетното френско издание Франс Футбол.

Според електронната версия на списанието, двата клуба са постигнали договорка по всички възможни казуси в договора и за да има трансфер трябва и Обертан да приеме предложението на турците. Ерзурумспор, който е приоритетно финансиран от местната община, се бори за оцеляването си в Суперлигата, заемайки в момента предпоследното 17-о място. Договорът на бившия футболист на Манчестър Юнайтед, Уигън и Нюкасъл трябва да бъде за две години и половина.

29-годишното крило вчера е бил на самолета заедно с мениджъра си, но сделката не е завършена поради натовареността на хората от Ерзурумспор. Само вчера те са привлекли петима нови футболисти и е трябвало да оформят прехвърлянията им. Това са Рашад Мухамед от норвежкия Сарпсборг 08, нападателят Кристиан Фардал Опсет от Бодьо Глимт (Норвегия), десният бранител Serkan Kurtulus от Елазъгспор, централният бранител Пиер Канструп от Орхус (Дания) и нигерийското крило Самюел Едуок от Касъмпаша.

Фото: БТА

Коментар