Столична община дава зелена светлина за "Армията" през септември

Начало / Футбол / Бг Футбол / Столична община дава зелена светлина за "Армията" през септември

Столична община, че до 15-20 септември ще бъде издадена виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия". 

От клуба излязоха със съобщение на официалния си сайт, в което се казва:

"След днешната среща на собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и изпълнителния директор Пламен Марков с главния архитект на столицата г-н Здравко Здравков, искаме да Ви уведомим за следното:
ПФК ЦСКА София срещна разбиране от Столична община, която ще съдейства с всички възможни и законови средства за реализирането на мащабните ни инвестиционни намерения и привеждането на стадион "Българска армия" във вид, който да отговаря на изискванията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на главния архитект, че в срок до 15-20 септември ще бъде издадена "Виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия" и ние ще можем да пристъпим към изготвянето на конкретни проекти.
Уверени сме, че заедно с държавата и общината и занапред ще работим в една посока, за да има огромната армейска общност наистина стадион, който милионите червени футболни привърженици заслужават", се казва в съобщението.

Фото: cska.bg

Коментар