Стамен Белчев: Ще вземем още нови футболисти (Видео)

Начало / Футбол / Бг Футбол / Стамен Белчев: Ще вземем още нови футболисти (Видео)

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви, че до старта на Първа лига в тима може да бъдат привлечени още нови играчи. Специалистът получи наградата за треньор на месец декември. 

"Очаквам още от новите попълнения. Не мисля, че селекцията е приключила. Ако намерим футболист, за когото смятаме, че може да повиши класата ни, със сигурност няма да се откажем от него. Изправяме се срещу много добър отбор и не трябва да има каквото и да е подценяване. Не бива да забравяме, че Верея победи Левски и Лудогорец в Стара Загора. Отиваме с нагласата за един тежък двубой", заяви Стамен Белчев.

Междувременно медиите в Полша обявиха, че ЦСКА-София е много близо до привличането на Гжегош Сандомиерски. Стражът в момента е част от Краковия, който се състезава в Екстракласата на местния шампионат, но е изваден от състава заради скандал с ръководството. 

Гжегош Сандомиерски се очаква да пристигне като армейците като свободен агент. Полякът дори вече е договорил личните си условия с ръководството на ЦСКА-София.

Фото: БТА

Коментар