Роси: Оставка? Ще говоря с ръководството

Начало / Футбол / Бг Футбол / Роси: Оставка? Ще говоря с ръководството

Старши треньорът на Левски Делио Роси обяви, че ще говори с ръководството на клуба, след което ще стане ясно дали ще напусне "Герена". Наставникът на "сините" бе изпратен с викове "Оставка" от привържениците, след като тимът отпадна от Вадуц още в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Аз си поемам отговорността. Както казах, за да подадеш оставка, означава да се предадеш, а аз не съм такъв, но резултатите са такива, че ще говоря с ръководството по въпроса. Извинявам се, нося си отговорността. В какво се изразява? В отговорност за резултата", каза италианският специалист.

"Ще говоря с клуба", сподели Роси, запитан директно дали ще си подаде оставката.

Треньорът на Левски коментира и позорното отпадане от Вадуц:

"Мисля, че трябва да съжаляваме изцяло за първия мач. Днес направихме нужното, но нямахме и късмет. Първият гол стана след неправилно дублиране от наш защитник, а и всички бяха в една линия. Грешки се допускат. Дузпа не трябваше да пропускаме, а и още една не ни беше дадена. Но всичко звучи просто като извинение. Във футбола се случва всичко, но да се срамуваме е малко преувеличено. Аз искам да се извиня, защото аз съм отговорен за всичко. Поемам отговорността върху себе си, но аз не се предавам. Резултатите обаче наистина не са добри и ще говоря с клуба по този въпрос."

Относно смяната на Митрев на полувремето той заяви:

"Божидар Митрев ми каза, че не се чувства добре и аз бях длъжен да го сменя. Когато един футболист ти каже това на полувремето, трябва да го смениш. Още повече, че резултатът не беше благоприятен."

Фото: БТА

Коментар