От Левски: Феновете ни нямат вина за инцидента в Братислава

Начало / Футбол / Бг Футбол / От Левски: Феновете ни нямат вина за инцидента в Братислава

Позиция на ПФК Левски след инцидента в Братислава снощи, в който запалянковци на "сините" бяха нападнати в центъра на словашката столица от ултраси на холандския Аякс и на полския Краковия.

"Скъпи левскари,
ПФК Левски се обръща към своите най-верни и горещи привърженици, пристигнали в Словакия, за да подкрепят любимия отбор в днешния мач срещу Ружомберок от Лига Европа. Изразяваме своята благодарност, че ще можем да разчитаме на своя 12-и играч в двубоя тази вечер.
По информация, получена в клуба, част от пътуващите сини фенове са били нападнати снощи в Братислава от холандски хулигани от агитката на Аякс и поляци от агитката на Краковия. Българските фенове не са провокирали по никакъв начин нито местните жители, нито гостите на града. За щастие няма сериозно ранени наши фенове и всички задържани вече са освободени, което е още едно доказателство, че нямат вина за инцидента. Клубът е в контакт с привържениците на Левски и е готов да им окаже съдействие при необходимост. Изказваме специални благодарности за добрата работа на МВнР и на посланик Чобанова", се казва в съобщението на ПФК Левски

Коментар