Мартин Райнов: С всеки изминал ден нещата стават все по-добре

Начало / Футбол / Бг Футбол / Мартин Райнов: С всеки изминал ден нещата стават все по-добре

Защитникът Мартин Райнов и неговите съотборници в Левски са в добро настроение и очакват с нетърпение началото на новия сезон.

"Сините" играят срещу Ружомберок в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а първата среща между двата отбора е в четвъртък в Словакия.

"Настроението в отбора е доста добро. Искаме да постигнем добър резултат и да отстраним Ружомберок. Трябва да се вложим на 100 процента, да спазваме тактическа дисциплина и указанията на треньора. Искаме да вкараме гол, когато ни се отдаде шанс. Те са добре сложени физически, но ние сме по-класни. При нас нещата с всеки изминал ден се случват все по-добре, готови сме. Нямам проблем да играя, където ме сложи старши треньора. Започва първенството и мачовете в Европа. Нормално е да има вълнение, искаме да покажем най-доброто.

Чувствам се по-добре, имах нужда от време за адаптация. Чувствам се готов на 100 процента. Не сме си говорили за резултат. Ще отидем, за да постигнем добър резултат, дано да победим", заяви Мартин Райнов пред медиите на летище "София" преди заминаване за Словакия.

Фото: levski.bg 

Коментар