Любо Пенев беше представен като треньор на ЦСКА (видео)

Начало / Футбол / Бг Футбол / Любо Пенев беше представен като треньор на ЦСКА (видео)

ЦСКА представи официално новия старши треньор на отбора Любослав Пенев. Легендата на "червените" подписа договор за година и половина и ще направи повторен дебют начело на отбора в събота в контролата срещу Етър.

"ЦСКА е моят любим отбор. Решението го взех много бързо. Аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста носи своите рискове. Обичам предизвикателствата и това не ме плаши", каза Пенев на пресконференцията по представянето си.
В щаба на новия треньор влизат Даниел Моралес, Добромир Митов и Пабло Караско.
При представянето изпълнителният директор Пламен Марков връчи на Пенев символична фланелка с номер 32, знак за целта пред отбора - спечелване на 32-а шампионска титла.
Досегашният старши треньор Нестор Ел Маестро е освободен от поста, тъй като ръководството е недоволно от постигнатите резултати. 

"Причината за раздялата с Ел Маестро - липса на достатъчно добри резултати, които да удовлетворяват ръководството и феновете. Треньори се сменят по такива причини. Треньорската промяна е приоритет на собствениците. Защо в този момент? На подготовката имаше резултати, които не са удовлетворили собствениците.
В ЦСКА целите са високи, вярваме, че може да се преборим за шампионската титла. Затова е и символиката, фланелката с номер 32, която връчихме на Любо Пенев. Надяваме се неговият престой в ЦСКА да бъде колкото е възможно по-продължителен и пълноценен", каза Пламен Марков.

Фото: БТА

Коментар