Левски представи новите попълнения на Герена, Миланов не довърши първата си тренирвка

Начало / Футбол / Бг Футбол / Левски представи новите попълнения на Герена, Миланов не довърши първата си тренирвка

Десният защитник Живко Миланов не завърши днешната тренировка на Левски.
Миланов, който се завърна за трети път в родния си клуб в началото на седмицата, получи болки в крака и се прибра по-рано в съблекалнята.

"Получих леко неразположение в крака и преценихме да изляза по-рано. Все пак от вчера съм тук, а преди това една седмица не съм тренирал нормално. Ако треньорът прецени, ще бъда на линия за неделя (за мача срещу Локомотив Пловдив за първенство)", заяви Миланов, който вчера подписа договор с клуба до лятото на 2020 година.

"За трети път съм в Левски, но има голяма разлика най-вече в сравнение с първия ми период. Тогава при равен на "Герена" не можех да си стигна до колата, а второто място беше провал", допълни той.

Миланов заяви, че пред отбора трябва да бъдат поставени реални цели до края на сезона.
"Тук съм, за да си върша работата, а не за да се харесам на някого. Ситуацията е такава, че след 20 мача Левски е минус 10 точки от първото място и е аут от купата. Не казвам, че сме се отказали, но трябва да бъдем реалисти. Трябва да се раздаваме максимално, да играем мач за мач, да се опитаме побеждаваме и да съкратим максимално изоставането си. Имаме преки двубои, в края ще видим. За следващата година, когато стартираме от равни позиции, ще бъде друго", заяви Миланов. 

Другото ново попълнение Валери Божинов, който се завърна на "Герена" от Ботев Враца, също призова към търпение.

"Когато си в Левски, е нормално амбициите, мечтите и желанията ти да са големи. Но не трябва много да говорим, а повече да работим. Трябва да бъдем пример за съотборниците ни и най-вече за чужденците, за да ги накараме да разберат какво е Левски. Трябват дела, а не думи. Трябва да оставим сърцата и душите си на терена за Левски. Тогава всички ще бъдат доволни", каза Божинов. 

Фото: levski.bg

Коментар