Левски подписа с нов спонсор

Начало / Футбол / Бг Футбол / Левски подписа с нов спонсор

ПФК Левски официално подписа днес 3-годишен договор с новия си генерален спонсор "Ефбет".

"От първи януари или от началото на пролетния полусезон логото на "Ефбет" ще бъде на гърдите на нашите футболисти. Това е партньорство, което съществува от доста време, но сега преминава в нова фаза, защото се разширява. Надяваме се да работим с "Ефбет" по постигане заедно на идеите и целите, които имаме. Договорът е 3-годишен. За финансовата част само мога да кажа, че параметрите са значителни за нашия пазар.

Съвместните ни проекти ще ги разкриваме в бъдещето", заяви изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов. 

Вратарят Николай Михайлов и голмайсторът на отбора Станислав Костов показаха новите фланелки с логото на "Ефбет", с които Левски ще играе от пролетта. 

"Изключително сме щастливи, че продължаваме да работим с Левски все по-активно. Ставаме генерален спонсор на отбора. В последните четири години имахме доста активно партньорство. Благодарение на това партньорство, виждаме техните бъдещи големи проекти, които да върнат славата на един от най-популярните в България, един от най-успешните отбори. Тези техни проекти ни впечатлиха и затова искаме да се включим доста по-активно, да направим отбора финансово стабилен, за да могат да реализират мечтите си и да зарадват все повече своите фенове", заяви корпоративният мениджър на "Ефбет" Валентин Божилов.

Коментар