Камбуров през сълзи: Тръгвам си, решението е категорично!

Начало / Футбол / Бг Футбол / Камбуров през сълзи: Тръгвам си, решението е категорично!

Мартин Камбуров окончателно напусна Локомотив (Пловдив). Основната причина за това е отношението на клубния собственик Христо Крушарски.

"Не съм говорил с Крушарски. Имах да взимам пари, взех си ги. Тръгвам си, решението е категорично. Посока още не съм избрал", каза Камбуров със сълзи на очи.

"Никога не съм ощетил и никога не съм печелил от Локомотив. Напротив - само съм давал. Жалко е, че си тръгвам по този начин. Причина за това са неадекватни решения и изказвания на президента. Той не е Локомотив, Локомотив е публиката. Аз не си тръгвам. Мъчно ми е, разбира се. Стоял съм четири-пет месеца без заплата и да казват, че си тръгвам заради пари е смешно", допълни нападателят.

"Крайно грешна информация е, че съм си тръгнал преди мача в Ловеч с Етър заради пари. Ще ви кажа само, че в края на май бяхме взели само за януари пари, а имахме шанс за Европа. Изкарах моя лична сума, за да дам на клуба да се раздадат пари на момчетата. Крушарски ми каза по телефона неща, които не може да говори на Мартин Камбуров. Аз съм човек с достойнство. Аз не си тръгвам от Локомотив. Аз най-много исках да завърша кариерата си на "Лаута". Това бе голямото ми желание. Тук съм бил и като шампион, и като е нямало пари и сме били последни. За съжаление, това няма да се случи", каза още Мартин Камбуров.

Фото: lokomotivpd.com

Коментари

17 Юли 2017 - 19:20
Голям футболист и човек,който за жалост си тръгва от любимия отбор,заради една отрепка!Респект Мартине!

Коментар