Илиан Илиев: Отборът ни е много ощетяван от съдийски решения

Начало / Футбол / Бг Футбол / Илиан Илиев: Отборът ни е много ощетяван от съдийски решения

Верея е ощетяван от съдийски решения, оплака се отново Илиан Илиев, след като неговият отбор завърши наравно 1:1 срещу Локомотив Пловдив.

"Мога само да похваля футболистите ми, че се вложиха максимално в мача. Може би трябваше да потърсим гол още през първото полувреме. Бързо се ориентирахме за новата им схема. Костваше ни много усилия да се справим с тази схема. Няма значение дали резултата е справедлив, или не.

Не не сме доволни, че не победихме. В дефанзивен план се справихме.. Важното е собственика да помисли какво иска да прави. Дали този отбор ще го има, или не. До неделя трябва да има яснота. Тогава ще се разбере и моето бъдеще. Дължат се няколко заплати, премии и наеми. Остана ни е да изиграем следващия мач и после да чакаме нещо да се случи. Надявам се последния мач да го изиграем по същия начин и да се поздравим с три точки, които са ни важни.

Ако сметнем всички точки, които не взеха, можеше и да сме на трето място. Тези неща няма какво да ги коментирам. Шефът на съдиите се извини на много отбори, на нас нищо не каза. Приемаме резултата, колкото и да се ядосвам. Със сигурност отборът ни е много ощетяван от съдийски решения. Важното е, че играчите полагат усилия.
Трудно се променя манталитет на отбор. Добре е, че взехме 16 точки у дома и 14 като гост.

Парите от УЕФА са важни за повечето отбори. Има много слухове. Важно е тези пари да се вземат", заяви той.

Коментар