Желко Петрович: Ние сме по-глемият клуб, но Локо са в по-добра форма

Начало / Футбол / Бг Футбол / Желко Петрович: Ние сме по-глемият клуб, но Локо са в по-добра форма

Мнението на старши треньора на Ботев (Пловдив) Желко Петрович след равенството 1:1 срещу Локомотив (Пловдив) беше положително. Специалистът заяви, че клубът в момента е концентриран върху изграждане на "Колежа"  и че не знае дали е добре тимът му да се бори за влизане в първата шестица.

"Фантастична атмосфера. Участвал съм в подобни мачове. Страхотна емоция. Ние сме по-големият клуб, но днес те бяха по-силни, отборът в по-добрата форма. Затова точката за нас е страхотна. Щастлив съм. Това е голяма точка за нас.
Започнахме добре в първите десет минути, вкарахме гол, след което борбата в мача започна. Те владееха по-добре топката, но ние удържахме.
Доволен съм от моите играчи. Въпреки всичките ни кадрови проблеми, не разочаровахме феновете ни, което е най-важното.
Знам, че това не е Ботев от предишната година. Обичам да залагам на млади футболисти, но задачата ни сега е трудна. Не съм сигурен дали за нас е по-добре да бъдем в топ 6 или да се борим за седмото място, което ще ни даде възможност да играем в плейофа за Лига Европа. В момента за Ботев е важно и да се построи нов стадион. Не търся извинения, но в момента е трудно".
 

Коментар