Домусчиев: Ще подкрепя Борислав Михайлов

Начало / Футбол / Бг Футбол / Домусчиев: Ще подкрепя Борислав Михайлов

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ще подкрепи настоящия президент на БФС Борислав Михайлов на конгреса на централата през февруари. По-рано вицепрезидентът на футболния съюз Йордан Лечков обяви пред БНТ, че той също ще застане зад Михайлов и е уверен в неговата победа.

"Твърдо ще подкрепя Борислав Михайлов, ако реши отново да се кандидатира за президент на БФС. Другите две имена - Любослав Пенев и Наско Сираков, са абсурдни. Ако можете, кажете ми през последните 7-8 години къде са били управници те? Извинявайте, ама председателят на футболния съюз трябва да е авторитет, да, но трябва да има и визия, концепция за нещата, да е създал, построил нещо в живота си. Вижте Борислав - тази база в Бояна е изцяло негова заслуга. Михайлов осигури земята от правителството, а след това и финансирането. Боби е признат и в УЕФА, където го преизбират не за първи път. А там, да знаете, прости хора няма", каза Домусчиев пред колегите от "Спортал".

Той сподели, че симпатизира на ЦСКА 1948, но е категоричен, че не финансира клуба. 

"Симпатизирам на този отбор. Това са хора като мен, които са цесекари и не могат да приемат измамата, която се направи с Литекс, Етрополе и т.н., а нямат пари да си платят даже марката, която ужким спечелиха на търг. Ако аз подкрепям ЦСКА 1948 финансово, това веднага ще се усети - и от бюджета, с който разполагат, и от спонсорите, с които работят. Във футбола ни има много интриги и е нормално, когато не приемам ЦСКА-София за наследник на ЦСКА, да се споменава моето име", заяви Кирил Домусчиев.

Фото: Ludogorets.com

Коментар