Гриша Ганчев: Ще се мъчим да запазим второто място, титлата е в онзи град

Начало / Футбол / Бг Футбол / Гриша Ганчев: Ще се мъчим да запазим второто място, титлата е в онзи град

Битката за титлата е предрешена в полза на Лудогорец, а ЦСКА ще се бори да запази второто място. Това заяви собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев след представянето на автобиографичната книга на Аспарух Никодимов на Националния стадион днес. 

Ганчев саркастично поздрави предсрочно Лудогорец за титлата и добави, че и догодина шампионският трофей е капариран в полза на тима от Разград.

"Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък - една шлифовалка, да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз малко от нея, защото много хора са действали по този начин", каза Ганчев пред репортери.

"Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за второто място. Първото е капарирано. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо", допълни той.

Ганчев обвини директорът в Лудогорец Георги Караманджуков, че стимулира финансово съперниците на ЦСКА. 

"Има един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този и ги разнася чувалите с парите. Какво общо имаме ние с Европа.

Европа започва там където свършват шкембе чорбата и семките, а тук има и шкембе чорба, и семки", каза още собственикът на ЦСКА
Относно шансовете на "червените" в реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Левски, Гриша Ганчев каза: "Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим".

Фото: БНР

Коментар