Гонзо: Мястото на Локо Пд е в първата шестица, няма да позволя интриги

Начало / Футбол / Бг Футбол / Гонзо: Мястото на Локо Пд е в първата шестица, няма да позволя интриги

Новият спортен спортен директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо при представянето му:

"Мястото на Локомотив (Пд) е в първата шестица. Трябва да влезем в нея през това първенство и да играем с най-добрите отбори. Само така можем да израстнем.
Много бързо разбрахме с г-н Христо Крушарски. Не се колебах много и приех офертата му. Аз съм юноша на Локомотив. Тук се изградих моя характер. Локомотив един от четирите клуба заедно с Левски, ЦСКА и Ботев, който с голямата си фенска маса, представлява интерес за цяла България. 
Трябва да направим така, че клубът да е стабилен и да е на нивото на трите водещи в България. Вижда се, че интереса на нашите фенове се завърна и ние трябва да направим така, че да го задържим. 
Моите правомощия не е момента аз да ги казвам, но аз ще се занимавам със спортно-техническата част. Администрацията на клуба работи добре, треньора работи добре и на него трябва да му се даде спокойствие. Няма да позволя на "Лаута" да се създават интриги. На тях слагаме край. Трябва да задържим феновете по трибуните.
Моите правомощия са спортно технически. Няма да допусна интриги. Важно е постоянно присъствие в Лига Европа. Трябва да подобрим инфраструктурата на клуба. Да направим четири терена. Важното е да създадем добри условия за подготовка на децата ни", добави още Георги Иванов.

Фото: lokomotivpd.com 

Коментар