Георги Илиев и Иван Дюлгеров заявиха, че не са играли симулативно

Начало / Футбол / Бг Футбол / Георги Илиев и Иван Дюлгеров заявиха, че не са играли симулативно

Георги Илиев опроверга твърденията, че е играл симулативно при загубата на Черно море с 1:3 от ЦСКА-София в Първа лига на 4 май.

"Името Георги Илиев значи чест, морал, мъжество и характер! Истината ще възтържествува! Чист пред себе си и чист пред Господ", написа ветеранът в профила си в социалната мрежа Инстаграм.
Капитанът на "моряците" Георги Илиев, както и неговите съотборници Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов са отстранени от Черно море. Старши треньорът на варненския отбор Илиан Илиев заяви, че това е решение на клубното ръководство.

Иван Дюлгеров, който повече няма да бъде част от Черно море, също заяви, че е "чист". 

"Чест, морал, достойнство! Истината ще възтържествува! Чист съм пред себе си, чист пред Господ", написа младият страж в профила си в социалната мрежа Фейсбук.
Капитанът на "моряците" Георги Илиев, както и неговите съотборници Георги Китанов, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов са отстранени от Черно море. Старши треньорът на варненския отбор Илиан Илиев заяви, че това е решение на клубното ръководство.

Шестимата не бяха в състава на варненци при поражението с 1:4 срещу Лудогорец късно снощи, след което разградчани станаха шампиони на България за осми пореден път.

Фото: БНР

Коментар