Полските медии оплюха българската публика след снощната победа на Григор Димитров

Начало / Тенис / Garanti Koza Sofia Open / Полските медии оплюха българската публика след снощната победа на Григор Димитров

Полските медии оплюха българската публика след снощната победа на Григор Димитров над поляка Йежи Янович на турнира в София,фото:БТА

"Многократно прекрачваха границата на добрия тон и подсвиркваха. Поведението им определено попречи на концентрацията на Янович, а бразилският съдия на можеше да направи нищо, за да спре няколко хилядната публика.

Ако имаха възможност, щяха да хвърлят нещо по Йежи. Иначе играта беше зрелищна и двамата играха агресивно и много разнообразни удари", пише sportowefakty.wp.pl.

Przegladsportowy.pl пък подчертава, че дори коментаторите на Българската национална телевизия, излъчила двубоя, на няколко пъти са определили като некоректно поведението на родните фенове.

"Янович постоянно беше провокиран и трябваше да контролира емоциите си. Обърна се към съдията, но и той не спря звуците от трибуните. Местните фенове толкова защитаваха Григор Димитров, сякаш мислеха, че съперникът му няма право да ударя топката и постоянно крещяха", пише изданието.

В интерес на истината и доста родни фенове, посетили мача, се възмутиха от липсата на тенис култура. 

Коментари

10 Февр. 2017 - 13:50

Коментар