Над 100 награди за феновете на Garanti Koza Sofia Open

Начало / Тенис / Garanti Koza Sofia Open / Над 100 награди за феновете на Garanti Koza Sofia Open

Феновете на тениса ще имат възможност да спечелят повече от 100 награди от организаторите на третото издание на турнира Garanti Koza Sofia Open. 

Първата игра вече стартира, като участниците си оспорват 3 покани за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон за 12, 13 или 14 ноември. В заключителния турнир сред 8-те най-добри през сезона при мъжете за първи път ще играе българин – победителят в  Garanti Koza Sofia Open 2017 Григор Димитров, който вече е №6 в световната ранглиста.

Интересът на българските фенове към възможността да подкрепят на живо Григор в Лондон е огромен още със стартирането на играта в социалните мрежи на Sofia Open.

Останалите финалисти в Лондон са Рафаел Надал, Роджър Федерер, Александър Зверев, Доминик Тийм, Марин Чилич, Давид Гофен и Джак Сок. Финалният за сезона турнир стартира на 12 ноември.

Желаещите да участват в играта трябва да отговорят на въпроса „Кои 4-ма играчи са участвали на финалите на Garanti Koza Sofia Open съответно през 2016 и 2017?” Да споделят публикацията на стената си във "Фейсбук" и да изпратят в лично съобщение до "Фейсбук" страницата на турнира трите си имена, адрес по лична карта и телефон за обратна връзка. В играта имат право да участват лица над 18-години. 

Победителите ще бъдат обявени на 08 ноември на страницата на Sofia Open във Фейсбук и организаторите ще се свържат с тях за инструкции как и откъде да получат наградата си.

Наградата се получава на място в зала O2 в Лондон. Тя включва само и единствено поканата. Самолетни билети и нощувка не се поемат от Garanti Koza Sofia Open.

Предстои да бъдат обявени също и игри за 8 билета за двама за VIP ложата на Garanti Koza Sofia Open 2018, билети за всеки от дните на турнира, 3 хвърляния на монета преди мач, заедно с билет за турнира за съответния ден и още много други. 

Третото издание на турнира Garanti Koza Sofia Open ще се проведе от 4 до 11 февруари 2018 г. в „Арена Армеец“. Билетите вече са в продажба и могат да се купят онлайн от eventim.bg  и в мрежата в цялата страна – на касата на „Арена Армеец“, в билетния център на НДК и на касата с удължено работно време в The Mall в София, в бензиностанции OMV, Orange, „Технополис“, Usit Colours и в Български пощи.

Всичко най-интересно от надпреварата ще бъде предавано пряко по БНТ.

До края на днешния ден – 6 ноември пък, на страницата на АТП продължава гласуването за любимец на феновете сред 25-имата най-добри от надпреварата, водеща до финалите в Лондон. Всеки желаещ може да подкрепи Григор Димитров.  

Фото: БТА

Коментар