Министър Кралев връчи купи на ФИА на носителите на Европейския рали трофей Григор Григоров и Даниел Миленков

Начало / Моторни / Автомобилизъм / Министър Кралев връчи купи на ФИА на носителите на Европейския рали трофей Григор Григоров и Даниел Миленков

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с автомобилния пилот Григор Григоров и неговия навигатор Даниел Миленков и ги награди за постигнатите успехи. Те са носители на Европейския рали трофей на ФИА (Балканска зона) в клас ЕРТ 3 и в клас "Джуниър" за изминалата 2017 година.

Министърът поздрави младите състезатели за отличното представяне и им връчи купитe, изпратени за тях от централата на Международната автомобилна федерация (ФИА) в Женева. 
"Благодаря Ви за това, че печелите авторитетни международни отличия и издигате престижа на българския автомобилен спорт. Пожелавам Ви новата година да бъде още по-успешна", обърна се към състезателите министър Кралев.

Те постигнаха успехите си в Европейския рали трофей на ФИА (Балканска зона) в конкуренцията екипажи от Сърбия, Румъния, Гърция, Турция, Кипър и Македония.

На срещата присъства и президентът на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) Владимир Илиев, който изказа благодарност към министъра за подкрепата, която ММС оказва на неговия спорт. 

Фото: БНР

Коментар