Кобрата-с възстановен лиценз и амбиции за световната титла

Начало / Други / Бокс / Кобрата-с възстановен лиценз и амбиции за световната титла

След като възстанови лиценза си за щата Калифорния, Кубрат Пулев постави и следващата си цел - световната титла на Международната боксова федерация. В момента тя е притежание на Анди Руис. Пулев иска големият боксов мач да се проведе в България до края на годината.

Дженифър Равало, позната като Джени Суши, и адвокатът и Глория Олред няма да повдигнат съдебен иск към Кубрат Пулев на този етап. Това остава като възможност пред тях, като предупредиха,  че ще продължат да следят поведението на българина.

Глория Олред: "Публикациите, че ще заведем дело, бяха лъжа. Не сме го направили до момента. Някога може и да си променим мнението, но на този етап нямаме такива намерения."

-"Приключихте ли с Кубрат Пулев?"

-"Не, съвсем не! Ние ще продължим да следим неговото поведение и отношение му към жените независимо какви професии упражняват. Той изтърпя наказанието си, загуби много пари, след като не се боскира на 4-ти юни, мина терапия и се надяваме, че си е взел поука."

Джени Суши: "Днес Кубрат изглеждаше искрен с това, че съжалява и беше уважителен към мен. Беше различен."

От своя страна Пулев заяви ,че е бил спокоен за изхода на събитията и допълни ,че си е взел поука.

Кубрат Пулев: "Аз съм доволен. Естествено - аз съм доволен и това ме обогати като човек, като личност. Аз през цялото време бях позитивен и изобщо не съм се притеснявал за нищо. Нито съм убил човек, нито съм открадна нещо, нито се чувствам гузен."

Фото: Instagram

Коментар