Подготовката преди Супербоул 50 тече с пълна пара(Видео)

Начало / Други / Американски Футбол / Подготовката преди Супербоул 50 тече с пълна пара(Видео)

 

Пълна мобилизация сред работниците на стадиона в Санта Клара, Калифорния. Съоръжението ще приеме юбилейното 50то издание на Супербоул и организаторите се стремят всичко да бъде завършено в срокове. На финала в Националната футболна лига ще играят Денвър Бронкос и Каролина Пантърс. Мачът е на 7ми февруари и очакванията са рекордите за гледаемост да бъдат подобрени. Цените на билетите на централните трибуни се движат между 4000 и 30 хиляди долара. Приходите от реклами също са внушителни като 30-секундния клип по време на двубоя ще струва около 5 милиона долара. За доброто настроение на почивката ще се грижат Колдплей и Бионсе.

 

Пълна мобилизация сред работниците на стадиона в Санта Клара, Калифорния.

Съоръжението ще приеме юбилейното 50-то издание на Супербоул и организаторите се стремят всичко да бъде завършено в срокове. На финала в Националната футболна лига ще играят Денвър Бронкос и Каролина Пантърс.

Мачът е на 7-ми февруари и очакванията са рекордите за гледаемост да бъдат подобрени. Цените на билетите на централните трибуни се движат между 4000 и 30 хиляди долара. Приходите от реклами също са внушителни като 30-секундния клип по време на двубоя ще струва около 5 милиона долара. За доброто настроение на почивката ще се грижат Колдплей и Бионсе.

Коментар