Днес на Купата на конфедерациите - 21 юни

Начало / Днес На Купата На Конфедерациите / Днес на Купата на конфедерациите - 21 юни

Днес ще се изиграят вторите мачове от група "А" на турнира за Купата на конфедерациите. От 18:00 часа домакинът Русия ще се изправи срещу Португалия, като срещата ще бъде предавана по БНТ1 и БНТ HD. От 21:00 часа пък Мексико излиза срещу аутсайдера Нова Зеландия, а двубоят ще бъде излъчен по БНТ HD.

Русия започна надпреварата с лесна победа над Нова Зеландия с 2:0, но днес има далеч по-трудна задача. На пътя на Сборная е европейският шампион Португалия, който на старта изпусна трите точки срещу Мексико. "Мореплавателите" ще гонят победата тази вечер, за да си улеснят значително задачата преди последния мач от групата срещу Нова Зеландия. Успех за руснаците над Кристиано Роналдо и компания пък ще им гарантира място на полуфиналите.

Около час след края на двубоя в Москва в Сочи един срещу друг ще се изправят Мескико и Нова Зеландия. Големият фаворит тук, разбира се, са мексиканците, които показаха равностойна игра срещу първенеца на Стария континент. "Кивитата" обаче са способни на изненада, ако бъдат подценявани и ще се опитат да объркат сметките на поне един от останалите отбори в групата.

Програма на вторите двубои от група "А":
18:00 часа, Москва
Русия - Португалия

21:00 часа, Сочи
Мексико - Нова Зеландия

Временно класиране:
1. Русия - 3 точки
2. Мексико - 1
2. Португалия - 1
4. Нова Зеландия - 0

Коментар