Пламен Константинов: Бенефисът на Владо Николов ще бъде единственият мач на националите тази година

Начало / Волейбол / Национален Отбор / Пламен Константинов: Бенефисът на Владо Николов ще бъде единственият мач на националите тази година

Селекционерът на националния волейболен отбор (мъже) Пламен Константинов сподели своето виждане за предстоящия бенефисен мач на Владимир Николов на 8 май в "Арена Армеец".

Двубоят ще бъде волейболното събитие тази година и истински празник за феновете. Още повече, че супершоуто, от което един от зрителите ще си тръгне с чисто нов автомобил, ще е единствената възможност за всички почитатели на спорта у нас да видят националите ни, тъй като не се предвижда друга изява на отбора в София през тази година. "Надявам се преди всичко на 8-и май да се получи истински мач, който да стане част от подготовката на националния ни отбор за участията в различните турнири и лиги това лято. От двете страни ще застанат такива волейболисти, че най-доброто шоу, което могат да направят за публиката, е да играят истински волейбол" - заяви Константинов. Според него, самият Владо Николов заслужава да бъде изпратен от волейболната сцена именно по този начин:

"Мисля, че публиката трябва да запомни Владо като състезател, който и в последния си мач е играл по начин, по който го е правил стотици пъти досега - на върха на възможностите си." Относно съотборниците на Капитана в "Тима на звездите" наставникът на "лъвовете" отбеляза: "Негови съотборници ще са големи имена от световния волейбол, което е гаранция, че и ние като техни съперници, като национален отбор на България, ще подходим съвсем сериозно към срещата."

"Вярвам, че ако изиграем мача така, както можем, ще доставим голямо удоволствие на софийската публика, за която това е и единствената възможност тази година да гледа на живо любимия си национален отбор." - уточни Пламен Константинов. Бенефисният мач "Моята игра" е на 8 май 2016 г. в зала "Арена Армеец". Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.

Коментар