Любомир Минчев след завръщането от Франция: Изиграхме най-слабия си мач от три години насам (ВИДЕО)

Начало / Баскетбол / Бг Баскет / Любомир Минчев след завръщането от Франция: Изиграхме най-слабия си мач от три години насам (ВИДЕО)

Националният селекционер на бескетболния ни тим Любомир Минчев беше критичен към играта на отбора не в мача с Франция, като заяви, че сме изиграли най-слабия си мач от три години насам срещу "петлите".

"Играхме толкова слабо.. и въпреки това бяхме в мача минута преди края на третата четвърт. Това ни беше шансът да продължим в квалификациите за Световното първенство", заяви Минчев.

"Разочаровани сме, че изиграхме слаб мач. В началото на срещата бяхме пренавити и допуснахме много грешки и позволихме на отбора на Франция да се разиграе. После стана трудно да ги обърнем в тяхната зала. В останалите 2 мача ще играем за чест", заяви най-добрият ни играч в мача срещу францизуте Христо захариев.

На 21 февруари "трикольорите" приемат Русия в Арена Ботевград, а три дни по-късно гостуваме на Босна и Херцеговина. След загубата от Франция, България загуби всички шансове за класиране за СП в Китай през 2019.

Фото: БТА

Коментар